Ambasco website bij beste 10 websites van Kennemerland!

De website van Ambasco is genomineerd voor beste website van Kennemerland. Beoordeeld op gebruiksvriendelijk, snelheid, toegankelijkheid en meer. Een hele mooie waardering voor het werk wat we ook dagelijks voor onze klanten doen.

De Sterkste Schakel en de Sterkste Website van Kennemerland
Bij de nominatie voor de Sterkste Schakel van Kennemerland worden alle genomineerde bedrijven doorgelicht op klantvriendelijkheid en service. Daarnaast wordt ook gekeken naar de Sterkste Website.
Waar wordt op gelet
Vanzelfsprekend op gebruiksvriendelijkheid. De website moet immers de klantvriendelijkheid uitstralen die bij de Sterkste Schakel hoort.

Maar daarnaast wordt ook gekeken naar:

  • snelheid van laden
  • overzichtelijkheid
  • toegankelijkheid
  • mobielvriendelijkheid
  • een heldere HTML-structuur
  • en meer…

De websites zijn bekeken door onafhankelijke SEO professionals van SEO Ninja en de website van Ambasco heeft in ieder geval alvast de top 10 gehaald! Geweldig natuurlijk. 12 november wordt de winnaar bekend gemaakt, maar we zijn al enorm blij met deze waardering. stuk voor stuk doorlopen op de verschillende onderdelen, uiteraard gebruik makend van professionele SEO-tools. De scores op al die onderdelen bepaalden uiteindelijk de uitslag. De websites met de hoogste scores zijn genomineerd voor de top-10.

Beoordeling webdesign

De websites zijn bekeken door onafhankelijke SEO professionals van SEO Ninja en de website van Ambasco heeft in ieder geval alvast de top 10 gehaald! Geweldig natuurlijk. 12 November wordt de winnaar bekend gemaakt. We zijn al enorm blij met deze waardering, want we maken voor onze klanten websites en aangezien webdesign een belangrijke dienst voor ons is is het wel prettig om te zien dat een onafhankelijke professional onze eigen website positief beoordeeld. Want wat we voor onszelf goed proberen te doen, doen we eigenlijk over het algemeen voor onze klanten nog beter. We vergeten namelijk vaak onze eigen website omdat we onze focus op de klant hebben.

Wil je ook een mooie website die past bij je bedrijf, die functioneel is en ook echt jouw verhaal verteld? Zo’n website waarbij je ook echt het gevoel hebt dat het bedrijf waar je naar op zoek bent bij je past? Neem dan eens contact met ons op.

Je kunt het volledige artikel van deze bekendmaking lezen in het artikel ‘Top-10 Sterkste Websites van Kennemerland 2021‘

Meer informatie?