Restyling van logo en huisstijl

  • #Logo, huisstijl en branding
  • #Ontwerp van website
  • #Flyers, brochures, jaarverslag, posters
  • #Verpakkingsontwerp
  • #Beursstand, signing en buitenreclame

Soms is er behoefte en soms noodzaak om logo en huisstijl te vernieuwen.

Het logo is al jaren in gebruik. Iedereen is tevreden en toch knaagt er iets. Het logo en de huisstijl vervang je niet zomaar. Er is immers jarenlang toegewerkt naar een bepaalde stijl en uitstraling. Toch is het goed om regelmatig de balans op te maken. De organisatie verandert, de omgeving verandert, de klanten veranderen. Dus wellicht is het ook tijd om je logo en huisstijl te veranderen. Belangrijk aandachtspunt is behoud van je herkenbaarheid en de achterliggende marketingboodschap. En laten we daar nou net heel erg goed in zijn!

Samen met jou onderzoeken we de wensen. We willen weten wat de organisatie drijft en wat de klant en je doelgroep verwacht. Soms adviseren we een volledig nieuw logo. Soms toevoeging van een beeldmerk, soms een andere letter, kleuren, etc.. We gaan stap voor stap op weg naar een nieuw fris ontwerp van het bestaande logo en zorgen ervoor dat mensen nog steeds de organisatie herkennen. Het DNA van de organisatie blijft in het logo. Kortom, Ambasco is in staat om met behoud van karakter uw logo een opfrisbeurt te geven.

Kijk eens naar onderstaande cases van bedrijven voor wie we een restyle van het logo hebben gedaan.

Cases van voorbeelden

Ambasco, pittig en soms een beetje eigenwijs

Wij werken graag samen. Ieder mens en iedere organisatie is anders en dat maakt het leuk. Ambasco staat voor eigenzinnig met een unieke visie. We zijn een hecht team en wat ons drijft is passie voor wat we doen, voor en met onze klanten. Ieder met zijn of haar eigen specifieke kwaliteit.
Frank Huitenga
Account
Darrell Mott
Account
Maarten Ruoff
Junior Account
Boris Nuijten
Creatief
Marco Huitenga
Creatief
Connor Mott
Creatief
Hans de Redelijkheid
Copywriter
Gabriela Rivas Adames
VR/AR developer
Irin Sajan
software developer