Website laten maken?

Wij bouwen in Webflow, Wordpress of maken je website op maat

Als je een professionele website wil laten maken dan ben je bij de Ambasco webdesigners aan het juiste adres. Onze aanpak is praktisch en vooruitstrevend. Als we een website maken dan kijken we eerst wat je nodig hebt, wat de doelstelling van de website is. Pas daarna gaan we aan de slag.
#
Mooie resultaatgerichte functionele website 
#
Websites die klaar zijn voor de toekomst 
#
Websites die volledig geoptimaliseerd zijn voor SEO
#
Perfect werkzaam op alle apparaten
#
Razendsnel met een perfecte uitstraling

Zij hebben al een website door ons laten maken

IDD Worldwide Diving

Een gevanceerde website in meerdere talen beschikbaar met handige filters voor de divers duikopleidingen die aangeboden worden. IDD Worldwide diving is een opleidingsinstituut voor duiken. Met honderden aangesloten duikscholen zijn ze een belangrijke speler in de markt. Ambasco heeft de website zo ingericht dat je met 1 klik terecht komt op de pagina die voor de bezoeker van belang is. Ben je bijvoorbeeld een beginnende duiker dan kan je makkelijk de cursussen en duikscholen vinden die jij nodig hebt. Ben je een ervaren duiker dan wil je uiteraard direct de specialismes of de vervolgopleidingen zien. En wil je nog een stap verder en les gaan geven, dan kan dat ook.

We zijn in de aanpak echt uitgegaan van de klantbehoefte en uiteraard de manier waarop er gezocht wordt.

Neem zelf eens een kijkje op de wordpress website van IDD World.

Incura

Incura is een EPD oplossing van Health Cloud Initiative. Extra uitdaging in deze website is dat de software geschikt is voor verschillende doelgroepen. Van fysiotherapeuten tot GGZ instellingen. Elke doelgroep met haar eigen unieke wensen en eisen, maar ook met overeenkomstige wensen. De basis van de website is dan ook gericht op de overeenkomsten met daarbij aparte landingpagina's voor de specifieke doelgroepen. Door de site te integreren in een automatische offertetool is er een unieke site opgezet die het leadproces ook nog eens volledig automatiseert. Leads die binnenkomen via één van de specifieke landingpages worden automatisch verwerkt in de interne CRM tool. Aanmeldingen voor de webinars en trainingen ontvangen automatische uitnodigingen en de geïntegreerde agenda biedt mogelijkheden om direct afspraken in te plannen. De site is behalve mooi ook zo functioneel mogelijk ingericht en door een nauwe samenwerking met ons SEO team scoort de site ook nog eens op de belangrijkste zoekwoorden in de top 2!

Bekijk de website zelf eens en laat dan wat van je horen!
Website design duiken

Onze aanpak

We starten met een onderzoek. Op welke termen wordt jouw dienst of product nu vooral gezocht. Welke zijn belangrijk. Dit nemen we mee in de eerste opzet. De basis van de website, het raamwerk, moet zo optimaal mogelijk zijn zodat Google jouw site goed indexeert.  

Vervolgens gaan we op basis van jouw wensen, behoeften en de behoeften van de doelgroep een ontwerp maken. We gebruiken geen standaard template. Dat is wellicht snel en makkelijk, maar we willen geen eenheidsworst. De site moet jouw verhaal vertellen en moet de bezoeker tot actie bewegen.  

We schrijven indien gewenst goede teksten die ook voldoen aan de SEO eisen van Google. 

Uiteraard willen we de opdrachtgever zoveel mogelijk bij het ontwerp en de bouw van de site betrekken. Er zullen dan ook meerdere rondes zijn waarop we samen de site evalueren. Doordat we op een aparte developmentomgeving ontwerpen kan je altijd mee kijken. We houden namelijk niet van geheimen.

Het Content Management Systeem 

Een CMS (Content Management System) is een softwareprogramma waarmee gebruikers eenvoudig de inhoud van een website kunnen beheren en bewerken zonder veel technische kennis te hebben. Dit kan variëren van het toevoegen van nieuwe pagina's en afbeeldingen tot het wijzigen van bestaande inhoud. We ontwikkelen websites op zowel Webflow als WordPress. We kijken wat het beste bij je past.

Moderne en innovatieve website laten maken

Het internet veranderd momenteel razendsnel. Sites worden steeds interactiever, mensen maken steeds meer gebruik van videobellen via internet. Bedrijven als Meta, Google en Microsoft investeren miljarden in de metaverse. 3D websites zijn in opkomst. Animaties en 3D graphics worden meer en meer ingezet. We zien dit als een enorme kans, omdat je veel meer direct contact met je bezoeker kunt realiseren. Denk aan een virtuele weergave van je fysieke showroom waar je samen met je bezoeker een bespreking hebt. Of denk aan een 3D weergave van je producten in een webshop. De mogelijkheden zijn steeds meer eindeloos. Laat je door ons inspireren.  

De inzet van social media 

Een website laten maken gaat verder dan alleen de site. We kijken naar je volledige digitale identiteit. De site ontwerpen we in lijn met je huisstijl zodat er herkenbaarheid optreedt. Belangrijk is dat we dit ook uitrollen naar de social media als LinkedIn, Facebook en bijvoorbeeld Instagram. Zowel in de bedrijfspagina als in de posts. We helpen je op weg en we zorgen ervoor dat je makkelijk zelf posts kunt maken die de uitstraling van je site en huisstijl hebben. We zetten hiervoor bijvoorbeeld op Canva een template voor je op.


 

Website laten maken in Webflow of Wordpress?

Eigenlijk bepaal je dat zelf. We merken zelf dat Webflow vaak de beste keuze is. Maar ook in Wordpress kunnen we eigenlijk alles realiseren wat je wil. Dus uiteindelijk is het de keuze van de klant. Het handigst is om je de verschillen te laten zien en met je te overleggen wat je wensen en eisen zijn. Hier komt dan vanzelf de juiste keuze uit naar voren.
  

Wordpress

We hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van websites in Wordpress. Een eenvoudig content management systeem waar eigenlijk iedereen wel mee kan werken. We gebruiken dan geen standaard templates. Dat is misschien wel veel makkelijker, omdat we dan snel en eenvoudig een prima site in elkaar kunnen plakken. Maar nadeel is dat je een site krijgt zoals vele anderen al hebben. Wij willen graag dat de site jouw verhaal vertelt. Zowel in beeld, tekst als in vorm. Mensen die jouw site bezoeken moeten bij zichzelf denken: ja, dat is nou precies wat ik zoek en bedoel.  Wordpress heeft ook een aantal nadelen. Nadelen die prima te ondervangen zijn met goed onderhoud van de site, maar toch wel nadelen die ook op een andere manier op te lossen zijn. Wordpress bestaat uit de core applicatie, het thema en de plugins. Open source waardoor je niet altijd 100% zeker kunt zijn van de kwaliteit en je af en toe problemen kunt ervaren

Webflow

Webflow is een zogenaamde no-code website waarin we naar hartenlust kunnen ontwerpen en waar we gebruik kunnen maken van allerlei animatietechnieken. Ideaal om een unieke website voor onze klanten te maken. Een website die past bij de organisatie en bij de bedrijfsidentiteit. Webflow websites zijn razendsnel doordat er geen gebruik wordt gemaakt van allerlei losse open source elementen als thema, plugins en wordpress. Dit is tegenwoordig een belangrijk onderdeel voor SEO. Hierdoor kunnen we de onderhoudskosten laag houden en kunnen we veel beter garanderen dat de site veilig is.
Doordat we eenvoudige templatepagina's maken is het toevoegen van pagina's en nieuwsberichten een fluitje van een cent.

Waarom kiezen voor Ambasco

  • Door de jaren heen we bergen van ervaring hebben opgedaan.
  • We zijn niet alleen goed in het ontwerpen van je website, maar ook in het voortraject en de daadwerkelijke productie.
  • We hebben een team webdesigners, SEO specialisten, developers en marketingspecialisten in dienst.
  • Omdat we van korte lijnen houden je rechtstreeks contact krijgt met een specialist.